2EN Polední menu / Speciality měsíce

Lunch menu: August 19. - August 25. 2019


Monday
Soup Česneková
Main meal Pikantní hovězí nudličky, rýže
Tuesday
Soup Houbová krémová
Main meal Kuřecí řízek, vařený brambor, rajčatový salát
Wednesday
Soup Goulash
Main meal Ovocné knedlíky s tvarohem
Thursday
Soup Krupicová s vejci
Main meal Kachní stehno, zelí, knedlík
Friday
Soup Cauliflower soup
Main meal Vepřová kotleta po srbsku, hranolky
Saturday
Soup Čočková s párkem
Main meal Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky
Sunday
Soup Vývar s nudlemi
Main meal Krůtí prsa na paprice, těstoviny

Monthly menu for August


100g Beetroot Carpaccio with Goat Cheese and Honey-Rosemary Sauce *
Allergens: 1a, 3, 7
150 Kč
Cherry Soup with Beetroot and Sour Cream *
Allergens: 6, 7
75 Kč
180g Sea Bream Fillet Grilled with Zucchini and Tomatoes
Allergens: 4
310 Kč
300g Grilled Duck Breast with Pea Risotto *
Allergens: 7
290 Kč
Tiramisu *
Allergens: 1a, 3, 6, 7
85 Kč
These 4 menu items are offered together for a fixed price of 500 CZK.
List of allergens

1.

Lepek/ Gluten/ Gluten 
a) Pšenice/ Weizen/ Wheat
b) Žito/ Korn/ Rye
c) Ječmen/ Gerste/ Barley
d) Oves/ Hafer/ Oat

2.

Korýši/ Krebstiere/ Crustaceans

3.

Vejce/ Eier/ Eggs

4.

Ryba/ Fisch/ Fish

5.

Arašídy/ Erdnüsse/ Peanuts

6.

Sója/ Soja/ Soy

7.

Laktóza/ Laktose/ Lactose

8.

Ořechy/ Nüsse/ Nuts
a) Mandle/ Mandeln/ Almonds
b) Lískové/ Haselnüsse/ Hazelnuts
c) Vlašské/ Walnüsse/ Walnuts
d) Kešu/ Cashew - Nüsse/ Cashews
e) Pekanové/ Pekannïsse/ Pecan
f) Para/ Paranüsse/ Brazilnuts
g) Pistácie/ Pistazien/ Pistachios
h) Makadamie/ Macadamie - Nüsse/ Macadamienuts

9.

Celer/ Sellerie/ Celery

10.

Hořčice/ Sent/ Mustard

11.

Sezamová semena/ Sesam/ Sesame seeds

12.

Oxid siřičitý a siřičitany/ Swefeldioxid und Sulfite/ Sutur dioxide and sulphites

13.

Vlčí bob/ Lupine/ Lupine

14.

Měkkýši/ Weichtiere/ Molluscs

Call us at +420 515 284 084 or Email us at Reception.Savannah@TWHotels.eu

Booking