Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 11. listopad - 17. listopad 2019


Pondělí
Polévka Vývar s játrovými knedlíčky
Hlavní jídlo Kachní stehno, červené zelí, houskový knedlík
Úterý
Polévka Kmínová
Hlavní jídlo Čočka na kyselo, klobása nebo vejce, chléb, okurek
Středa
Polévka Rajská s těstovinou
Hlavní jídlo Kuřecí řízek, bramborový salát
Čtvrtek
Polévka Husí kaldoun s drůbky
Hlavní jídlo Frankfurtská vepřová plec, těstoviny
Pátek
Polévka Kapustová
Hlavní jídlo Kuřecí kung pao, rýže
Sobota
Polévka Houbová
Hlavní jídlo Francouzské brambory, okurkový salát
Neděle
Polévka Krupicová s vejci
Hlavní jídlo Krůtí steak, americký brambor, tatarka, rajčatový salát
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na listopad


70g PLÁTKY MARINOVANÉHO KACHNÍHO PRSA S DÝŇOVO-HRUŠKOVÝM CHUTNEY *
Alergeny: 1a, 7, 12
135 Kč
POLÉVKA Z PEČENÉHO ČESNEKU *
Alergeny: 6, 7
65 Kč
180g KUŘECÍ PRSO S KŮŽÍ S BATÁTOVÝM PYRÉ A CHERRY RAJČATY *
Alergeny: 7
230 Kč
200g TELECÍ SVÍČKOVÁ NA BYLINKÁCH S BRAMBORO-PÓRKOVÝM PYRÉ
Alergeny: 7
420 Kč
ČOKOLÁDOVÁ PĚNA S LESNÍM OVOCEM A SNĚHOVOU PUSINKOU *
Alergeny: 3, 6, 7
85 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 440 CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na Reception.Savannah@TWHotels.eu

Rezervace