Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 13. leden - 19. leden 2020


Pondělí
Polévka Vývar s těstovinou
Hlavní jídlo Tažené hovězí na červeném víně se slaninou a žampiony, špecle
Úterý
Polévka Dýňová
Hlavní jídlo Kuřecí prsa na chorizu s baby karotkou, americký brambor
Středa
Polévka Česneková s krutony
Hlavní jídlo Tilápie s parmazánovo-bylinkovou krustou, šťouchaný brambor
Čtvrtek
Polévka Vývar s játrovými knedlíčky
Hlavní jídlo Vepřová kýta s omáčkou z pečených paprik, těstoviny
Pátek
Polévka Uzená s kroupami
Hlavní jídlo Kuřecí stehenní steak, smetanový pórek, rýže
Sobota
Polévka Dršťková
Hlavní jídlo Holandský řízek, bramborová kaše, zelný salát
Neděle
Polévka Zelňačka
Hlavní jídlo Kuřecí směs se sójovou omáčkou, ananasem, zeleninou a mungo klíčky, rýže
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na leden


PASTIŇÁKOVÝ KRÉM S KONFITOVANÝMI KRÁLIČÍMI JATÝRKY *
Alergeny: 6, 7
80 Kč
50g SMAŽENÉ JELÍTKO S KŘENOVÝM PYRÉ S JABLKY A ČERSTVOU MAJORÁNKOU*
Alergeny: 1a, 3, 7
110 Kč
200g GRILOVANÝ KRÁLIČÍ HŘBET S TYMIÁNOVOU OMÁČKOU, RESTOVANOU ZIMNÍ ZELENINOU A BAGETKOU *
Alergeny: 1a, 3, 6, 7
250 Kč
200g RIB EYE STEAK S RESTOVANÝMI FAZOLKAMI, PEČENÝM ČESNEKEM A DIJONSKOU OMÁČKOU S KOPREM A MEDEM
Alergeny: 6, 7, 10, 12
420 Kč
MAKOVÝ MUFFIN S POVIDLOVOU OMÁČKOU *
Alergeny: 1a, 3, 7
65 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 430 CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na Reception.Savannah@TWHotels.eu

Rezervace