Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 15. července - 21. července 2019


Pondělí
Polévka Bramborová s houbami
Hlavní jídlo Hovězí ragú, těstoviny
Úterý
Polévka Rajská s rýží
Hlavní jídlo Čevabčiči, vařený brambor, cibule, hořčice
Středa
Polévka Vývar s masem a zeleninou
Hlavní jídlo Medové kuřecí paličky, hranolky, zelný salát
Čtvrtek
Polévka Česneková krémová
Hlavní jídlo Krkovice na česneku, bramborová kaše
Pátek
Polévka Fazolová s párkem
Hlavní jídlo Pečené kuřecí stehýnko, rýže, kompot
Sobota
Polévka Vývar s nudlemi
Hlavní jídlo Vepřový řízek, vídeňský salát
Neděle
Polévka Pórková
Hlavní jídlo Zeleninový salát s kuřecím masem, dresing
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na červenec


POLÉVKA Z MLADÉHO PÓRKU S BRAMBOROVOU SLÁMOU A SLANINOVÝM CHIPSEM *
Alergeny: 1a, 3, 6, 7, 12
80 Kč
100g GRILOVANÝ CAMEMBERT NA LISTOVÉM SALÁTKU S VIŠŇOVÝM PYRÉ A BYLINKOVOU BAGETKOU *
Alergeny: 1a, 3, 7
115 Kč
200g MARINOVANÉ KUŘECÍ PRSO V ŠALVĚJI S MERUŇKOVOU OMÁČKOU A CELEROVÝMI HRANOLKY *
Alergeny: 1a, 3
210 Kč
300g STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S GRILOVANÝMI BATÁTY A ZELENÝMI FAZOLKAMI
Alergeny: 0
270 Kč
MERUŇKOVÝ KOLÁČ S PRAŽENÝMI MANDLOVÝMI LUPÍNKY A LIMETKOVÝM CREME FRAICHE *
Alergeny: 1a, 3, 7
75 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 400 CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na Reception.Savannah@TWHotels.eu

Rezervace