Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 12. listopadu - 18. listopadu 2018


Pondělí
Polévka Vývar s masem a nudlemi
Hlavní jídlo Plecko po selsku, špenát, mix knedlíků
Úterý
Polévka Kmínová s vejci
Hlavní jídlo Španělský ptáček, dušená rýže, mrkvový salát
Středa
Polévka Uzená s kroupami a masem
Hlavní jídlo Pečené kuřecí špalíčky, bretaňská zelenina, americké brambory
Čtvrtek
Polévka Gulášová
Hlavní jídlo Žemlovka s tvarohem a jablky
Pátek
Polévka Čočková
Hlavní jídlo Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek
Sobota
Polévka Kapustová
Hlavní jídlo Kuřecí kung-pao, rýže
Neděle
Polévka Vývar s osmaženým hráškem
Hlavní jídlo Krůtí prso na paprice, houskový knedlík
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na listopad


100g CARPACCIO Z UZENÉHO VEPŘOVÉHO JAZYKA S PEČENÝMI JABLKY *
Alergeny: 1a, 10, 12
80 Kč
POLÉVKA Z PEČENÉ ČERVENÉ ŘEPY SE ZAKYSANOU SMETANOU A OŘÍŠKOVÝM OLEJEM *
Alergeny: 7, 8
60 Kč
200g RIZOTO S PEČENOU ČERVENOU ŘEPOU, DÝNÍ A GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM*
Alergeny: 7
190 Kč
200g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ BALENÁ VE SLANINĚ S GRATINOVANÝMI BRAMBORY
Alergeny: 6, 7
390 Kč
ČOKOLÁDOVÝ PARFAIT S VIŠŇOVOU OMÁČKOU *
Alergeny: 1a, 3, 5, 7, 8
70 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 340,- CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace