Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 21. května - 27.května 2018


Pondělí
Polévka Uzená s kroupy
Hlavní jídlo Těstovinový salát s krůtím masem, dresing, pečivo
Úterý
Polévka Rajská s rýží
Hlavní jídlo Hamburská vepřová kýta s houskovým knedlíkem
Středa
Polévka Porková
Hlavní jídlo Štěpánská hovězí pečeně, rýže
Čtvrtek
Polévka Brokolicová
Hlavní jídlo Gratinovaný vepřový plátek, šťouchaný brambor, čalamáda
Pátek
Polévka Gulášová
Hlavní jídlo Francouzské brambory, míchaný salát
Sobota
Polévka Houbová
Hlavní jídlo Sekaná svíčková, těstoviny
Neděle
Polévka Vývar s osmaženým hráškem
Hlavní jídlo Smažené kuřecí nugety, bramborová kaše, kompot
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na květen


100g SALÁTEK S PARMSKOU ŠUNKOU A MELOUNOVÝM COULIS *
Alergeny: 1a
100 Kč
VARIACE CHŘESTOVÝCH POLÉVEK *
Alergeny: 6, 7
80 Kč
180g CANDÁT S BLANŠÍROVANÝM ZELENÝM CHŘESTEM A HOLANDSKOU OMÁČKOU
Alergeny: 3, 4, 7
320 Kč
200g SUPREME Z PERLIČKY SE ZELENINOVÝM JULIENNE A KOPŘIVOVÝM KNEDLÍČKEM *
Alergeny: 1a, 3, 9
220 Kč
BÍLÝ CHŘEST BALENÝ V PRAŽENÉ STROUHANCE S VANILKO – MAKOVOU ZMRZLINOU *
Alergeny: 1, 7
75 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 395,- CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace