Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 16. - 22. dubna 2018


Pondělí
Polévka Frankfurtská s párkem
Hlavní jídlo Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík
Úterý
Polévka Gulášová
Hlavní jídlo Vídeňská roštěná, rýže
Středa
Polévka Vývar s masem a nudlemi
Hlavní jídlo Ovocné knedlíky s tvarohem a máslem
Čtvrtek
Polévka Hrachová se slaninou
Hlavní jídlo Marinovaný kuřecí steak, fazolky na slanině, americké brambory
Pátek
Polévka Zeleninová krémová
Hlavní jídlo Smažený hermelín, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka
Sobota
Polévka Česnečka se šunkou a sýrem
Hlavní jídlo Kuře na paprice, těstoviny
Neděle
Polévka Mrkvový krém
Hlavní jídlo Holandský řízek, bramborový salát
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na duben


POLÉVKA Z MLADÝCH LUPÍNKŮ ŘEDKVIČEK *
Alergeny: 7, 12
65 Kč
80g FILÁTKO ZE PSTRUHA SE ŠAFRÁNOVÝM RIZOTEM A FENYKLEM *
Alergeny: 4, 7, 12
130 Kč
200g JARNÍ SALÁTEK S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM A KŘEPELČÍM VAJÍČKEM *
Alergeny: 3
190 Kč
200g STEAK Z VYZRÁLÉ VEPŘOVÉ KOTLETY S VARIACÍ LISTOVÝCH SALÁTŮ S POMERANČI A ŘEDKVIČKOU
Alergeny: 6, 7
290 Kč
ŠPALDOVÝ KOLÁČ S MATCHA ČAJEM A OSTRUŽINAMI *
Alergeny: 3, 7
70 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme od 3.4.2018 za 380,- CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace