Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 17. září - 23. září 2018


Pondělí
Polévka Rajská s rýží
Hlavní jídlo Moravské uzené, křenová omáčka, houskový knedlík
Úterý
Polévka Uzená s kroupy
Hlavní jídlo Zeleninový salát s kuřecím masem, dresing, pečivo
Středa
Polévka Porková
Hlavní jídlo Vepřový cordon, šťouchaný brambor, rajčatový salát
Čtvrtek
Polévka Brokolicová
Hlavní jídlo Krůtí prsa po hambursku s houskovým knedlíkem
Pátek
Polévka Gulášová
Hlavní jídlo Francouzské brambory, míchaný salát
Sobota
Polévka Houbová
Hlavní jídlo Krůtí nudličky se sýrovou omáčkou, gnocchi
Neděle
Polévka Vývar s fritátovými nudlemi
Hlavní jídlo Štěpánská hovězí pečeně, rýže
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na září


BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI *
Alergeny: 7
65 Kč
80g KRÁLIČÍ JÁTRA NA ČESNEKOVÉM PYRÉ SE SLANINOVÝM PRACHEM *
Alergeny: 1a, 6, 7
95 Kč
200g KRÁLIČÍ HŘBET BALENÝ VE SLANINĚ S PEČENOU DÝNÍ HOKAIDO
Alergeny: 7
250 Kč
200g POMALU TAŽENÉ HOVĚZÍ S OMÁČKOU Z LIŠEK A KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM *
Alergeny: 1a, 3, 6, 7
220 Kč
ŠVESTKOVÝ CHEESECAKE *
Alergeny: 1a, 3, 6, 7, 11
65 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 370,- CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace