Polední menu / Speciality měsíce

Polední menu: 16. července - 22. července 2018


Pondělí
Polévka Česnečka
Hlavní jídlo Srbské vepřové rizoto se sýrem, zeleninový salát
Úterý
Polévka Hrstková
Hlavní jídlo Kuřecí špalíky, máslová zelenina, americké brambory
Středa
Polévka Zeleninová s kapáním
Hlavní jídlo Těstovinový salát s krůtím masem a kari omáčkou
Čtvrtek
Polévka Špenátová
Hlavní jídlo Záhorácký závitek, šťouchané brambory s cibulkou
Pátek
Polévka Moravská zelnice
Hlavní jídlo Vídeňský hovězí guláš, pečivo/chléb
Sobota
Polévka Bramboračka
Hlavní jídlo Moravské uzené, křenová omáčka, houskový knedlík
Neděle
Polévka Brokolicová
Hlavní jídlo Gratinovaný kuřecí plátek v bramborách,salát
Pokud byste rádi jídlo s sebou, tak pro Vás máme MENU BOX za 5,-Kč.

Měsíční menu na červenec


50g ZAUZENÝ LOSOS S KOPROVÝM PŘELIVEM *
Alergeny: 1a, 4, 7
160 Kč
LEHCE PIKANTNÍ POLÉVKA Z MLADÉ MRKVE SE ZÁZVOREM A ZAKYSANOU SMETANOU *
Alergeny: 7
65 Kč
180g PEČENÝ FILET Z CANDÁTA S CELEROVÝM PYRÉ A SUŠENÝMI MERUŇKAMI
Alergeny: 4, 7, 9
300 Kč
200g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KŮŽÍ SE ZELENINOVÝM KUSKUSEM *
Alergeny: 1a, 7
200 Kč
TARTALETKY S ČERSTVÝM OVOCEM *
Alergeny: 1a, 3, 6, 7
75 Kč
* Toto čtyřchodové menu Vám nabízíme za 420,- CZK.
Seznam alergenů

1.

Lepek 

a) Pšenice

b) Žito

c) Ječmen

d) Oves

2.

Korýši

3.

Vejce

4.

Ryba

5.

Arašídy

6.

Sója

7.

Laktóza

8.

Ořechy 

a) Mandle

b) Lískové

c) Vlašské

d) Kešu

e) Pekanové

f) Para 

g) Pistácie 

h) Makadamie

9.

Celer

10.

Hořčice

11.

Sezamová semena

12.

Oxid siřičitý a siřičitany

13.

Vlčí bob

14.

Měkkýši

Volejte +420 515 284 084 nebo pište na hotel@hotel-savannah.com

Rezervace